thomas deckker architect
architecture
publications
education
contact by email:
architecture
Thomas Deckker Architect: Project for a Penthouse, London
Some Nice Ideas for a Penthouse
2015
Thomas Deckker Architect: Project for Private Houses and a Tenement, Dundee
Some Nice Ideas for Dundee
2013
Thomas Deckker Architect: Offices for a Brazilian Company, London
Offices for a Brazilian Company
London
2011-12
Thomas Deckker Architect: Duval Renovation, Brasília
Duval Apartment Renovation
Brasília, Brazil
2009-10
Thomas Deckker Architect: landscape urbanism, Abu Dhabi
Some Nice Ideas for Abu Dhabi
2010
Thomas Deckker Architect: 2 Development Studies, London
2 Development Studies
London
2004
Thomas Deckker: Magalhães House
Magalhães House
QL18, Brasília, Brazil
1997 - 2001
Thomas Deckker: Moore House Project
Moore House Project
Algarve, Portugal
1994-95
superquadra model
Superquadra Penthouses
Brasília, Brazil
1993 - 2001
Thomas Deckker: Magalhães Project
Magalhães Project
QI26, Brasília, Brazil
1993
Thomas Deckker: Magalhães Project plan
➲ Plans
Thomas Deckker: Magalhães Perspective
➲ Design Development
Thomas Deckker: Thompson House
Thompson House Project
Cambridge, England
1992
Thomas Deckker: Camara Municipal Competition Entry 1989
3 Competition Entries for Brazil
1989-90
Thomas Deckker Architect: 'Brasília' Table
'Brasília' Table
1990
Thomas Deckker: Soares Apartment Renovation
Soares Apartment Renovation
Brasília, Brazil
1987
Thomas Deckker: Moore House
Moore House
Gerrards Cross, England
1984-87
Thomas Deckker: Magalhães Project plan
first floor plan
Thomas Deckker: Magalhães Project plan
ground floor plan
Magalhães Project
The plans contain:

on the first floor, a formal living room with a ramp to the ground floor, stair to the roof terrace, the parent's study separated by the 'family' stair and the parent's bedroom

on the ground floor, a family living room connected to the swimming pool with a ramp to the first floor, 3 children's bedrooms, the 'family' stair and a guest bedroom

Many of these plan elements found their way into the completed Magalhães House.